Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brad Pitt răspunde acuzațiilor aduse de Angelina Jolie: “o tentativă de manipulare media”

      9 august 2018, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      După ce Angelina și-a acuzat fostul soț că nu a plătit o pensie alimentară adecvată celor șase copii, Brad Pitt a prezentat documente oficiale care resping afirmațiile actriței.

       

      Potrivit BBC, actele depuse în instanță, miercuri, de avocații lui Brad Pitt atestă faptul că acesta a plătit suma de 1,3 milioane de dolari pentru cheltuielile copiilor și, în plus, i-a împrumutat Angelinei 8 milioane de dolari pentru a cumpăra casa în care locuiește alături de copii în prezent.

       

      Cu două zile în urmă, avocata Angelinei Jolie a declarat că Brad Pitt nu a plătit pensia alimentară cerută încă din 2016, de la divorțul celor doi actori. Reprezentanții legali ai lui Pitt contestă aceste afirmații, pe care le etichetează drept “un efort de a manipula opinia publică”.

       

      toti

       

      Răspunsul a venit rapid din partea avocatei lui Jolie, Samantha Bley DeJean, care a declarat: “Documentele depuse astăzi de Brad în instanță reprezintă o tentativă evidentă de a ascunde adevărul și de a distrage atenția de la faptul că nu și-a îndeplinit obligațiile legale de a-și întreține copiii”.

       

      “În urma incidentului din septembrie 2016, Angelina și copiii au fost nevoiți să se mute din casa familiei, pe care Brad a ales să o păstreze, inclusiv toate bunurile.”, a adăugat Bley DeJean.

       

      În plus, se pare că Brad Pitt a fost rugat să ajute cu cheltuielile pentru noua casa a Angelinei și a copiilor, însă acesta a preferat să “îi împrumute banii Angelinei și să îi ceară dobândă, potrivit unui plan de împrumut”.

       

      “Angelina va onora acest împrumut, dar, totuși, un împrumut nu este echivalentul unei pensii alimentare”, a răspuns avocata actriței.

       

      jolie

       

      Angelina Jolie îi cere lui Brad să plătească 50% din cheltuielile copiilor, ceea ce nu s-a întâmplat până acum, potrivit reprezentanților legali ai actriței.

       

      “Angelina a fost nevoită să plătească majoritatea cheltuielilor fără a beneficia de contribuția lui Pitt în ultimii doi ani. Pensia alimentară nu este opțională în California. În mod normal, un tată cu o situație financiară bună ar trebui să plătească aceste cheltuieli în mod voluntar, fără a fi nevoie de un ordin judecătoresc. Sperăm ca această situație să se rezolve fără alte amânări.”, a mai declarat Bley DeJean.

       

      Angelina Jolie (43 de ani) și Brad Pitt (53 de ani) s-au îndrăgostit în 2004 pe platourile de filmare “Domnul și Doamna Smith” și s-au căsătorit în 2014. Doi ani mai târziu, cei doi au divorțat pe motivul “diferențelor ireconciliabile”.

       

      Angelina și Brad au împreună șase copii, trei adoptați – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) și Zahara (13 ani) – și trei copii biologici – Shiloh (12 ani) și gemenii Vivienne și Knox (10 ani).

       

      Sursa: BBC, People

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor