Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brad Pitt şi Angelina Jolie au donat 340.000 de dolari victimelor foametei din Somalia

      10 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Brad Pitt şi Angelina Jolie au donat 340.000 de dolari către Humanitarian Initiative Just Relief Aid, pentru a ajuta victimele foametei din Somalia.

       

      Organizaţia care a beneficiat de această donaţie acordă sprijin mamelor care au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele, în această ţară devastată de război.

       

      Se estimează că aproximativ 29.000 de copii cu vârsta sub 5 ani au murit din cauza secetei şi foametei din Somalia, iar Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) susţine că  d750.000 de oameni sunt în pericol să moară de foame în următoarele câteva luni.


      Angelina Jolie, care creşte şase copii, le-a mulţumit recent refugiaţilor somalezi că au inspirat-o şi au ajutat-o să fie un părinte mai bun. "Le sunt atât de recunoascătoare - nu vreau să plâng - familiilor de refugiaţi că am onoarea să fi petrecut ultimii ani cu ei. De la ei am învăţat atâtea.

       

      Am învăţat să fiu o persoană mai bună, o mamă mai bună. M-au inspirat arătându-mi forţa de neoprit a spiritului uman", a spus Jolie.


      Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

       

      Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor