Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bruce Willis a ajuns la Budapesta unde vor avea loc filmările noului său film, „A Good Day to Die Hard”

      6 mai 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Având şapte filme care urmează să fie lansate în următorii doi ani, Bruce Willis a reuşit să-şi consolideze imaginea de cel mai mare erou al filmelor de acţiune, care a existat vreodată.

       

      Fanii actorului în vârstă de 57 de ani, vor fi încântaţi să afle că acesta va intra din nou în pielea personajului John McClane, la 25 de ani după ce a interpretat pentru prima dată acest rol.

       

      Bruce a ajuns zilele trecute în Budapesta, Ungaria pentru a filma scene din „A Good Day to Die Hard”, care este cel de-al cincilea film din seria de succes.

       

      Starul din „The Sixth Sense” a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor ce l-au întâmpinat pe aeroportul din Budapesta.

       

      Deşi este tatăl a patru copii şi se apropie de vârsta de 60 de ani, acest lucru nu i-a influenţat cariera, actorul fiind la fel de activ şi continuând să lucreze la cât mai multe proiecte.

       

      În „Die Hard 4.0”, telespectatorii l-au putut vedea pe McClane făcând echipă cu Justin Long împotriva unui infractor cibernetic. Următorul film va fi complet diferit.

       

      Acţiunea filmului „A Good Day to Die Hard”, care va fi lansat de ziua Sf. Valentin în 2013, are loc în Rusia. De data aceasta, renumitul detectiv se va alia cu fiul său înstrăinat, Jack, interpretat de Jai Courtney.

       

       

      Sursa: dailymail.co.uk

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor