Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cadou de Crăciun de la Netflix: filmul Klaus gratuit pentru toată lumea, fără abonament

      15 noiembrie 2019, Autor: Daniela Bojinca
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Netflix vine cu un Cadou de Crăciun pentru toată lumea, fie că ești abonat sau nu. Astfel, filmul Klaus este gratuit pentru toată lumea, chiar și pentru cei care nu au un abonament pe Netflix.

       


       

      Începând de astăzi (vineri, 15 noiembrie) și până pe 17 noiembrie 2019 (duminică), toți românii sunt invitați să urmărească premiera filmului Klaus, fie că au sau nu au un abonament Netflix.

       

      Oricine se poate bucura de filmul integral pe Netflix, iar entuziaștii filmelor de Crăciun vor avea parte de toate beneficiile: calitatea imaginii și a sunetului, experiența utilizării Netflix și, desigur, fără pauze publicitare. Așa că bucură-te cât de repede de filmul Klaus care este disponibil fără abonament doar în weekendul acesta: 15-17 noiembrie 2019.

       

      Despre filmul Klaus

       

      Klaus este un film animat de comedie, în regia co-creatorului Despicable Me, Sergio Pablos.

       

      Însă, versiunea în limba română, vocile sunt realizate, printre alții, de Anca Sigartău, Mioara Ifrim, Alexandru Georgescu și Ionuț Grama.


       

      Filmul Klaus spune povestea lui Jesper care iese în evidență ca cel mai slab elev al academiei poștale. El este staționat pe o insulă de gheață la nord de cercul polar arctic, unde localnicii, veșnic învrăjbiți, de abia schimbă o vorbă, dar să își mai și trimită scrisori. Jesper aproape că renunță, dar găsește o aliată în profesoara Alva și îl descoperă pe Klaus, un tâmplar misterios care locuiește singur într-o casă plină de jucării lucrate manual. Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, tradiții magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri. 


      Dă click aici pentru a viziona filmul pe NETFLIX      Trailer:

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor