Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Cap și Pajură”, cu Florin Salam în distribuție, în avanpremieră națională la Este Film Festival de la Sibiu

      16 aprilie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lungmetrajul „Cap și Pajură”, de Nicolae Constantin Tănase, cu Alex Călin, Iulia Ciochină și Florin Salam în distribuție, va fi proiectat în avanpremieră românească la Este Film Festival de la Sibiu, pe 21 aprilie.

       

      Filmul, bazat pe întâmplări reale, va încheia cea de-a patra ediție a festivalului, iar proiecția este programată la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

       

      Pelicula a avut premiera mondială pe 27 martie, la Prague International Film Festival - Febio Fest, și va fi lansată în cinematografele românești pe 10 mai, distribuită de Domestic Film.

       

      cap si pajura

       

      Cap și Pajură” spune povestea lui Laurențiu care, în urma unui accident într-un bar, se lovește grav la cap, dar refuză tratamentul pentru că așteaptă întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească ceva foarte important. Filmul reprezintă o perspectivă intimă asupra ultimei zile din viața lui Laurențiu, încercând să recompună piesele de puzzle privind temerile și deciziile care au dus la acest final.

       

      Drama „Cap și Pajură”, o producție România-Cehia, este scrisă de Nicolae Constantin Tănase și Raluca Mănescu. Imaginea este semnată de Daniel Kosuth, muzica, de Tomáš Procházka, montajul a fost realizat de Ion Tănase și de sunet s-a ocupat Alexandru Dumitru.

       

      echipa

       

      Scenografia și costumele au fost create de Adeline Andreea Bădescu, iar machiajul, coafura și efectele speciale, de Claudia Mușat.

       

      Lungmetrajul, al doilea al lui Nicolae Constantin Tănase, este o producție 4 Proof Film, în coproducție cu Xova Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Czech Film Fund și Zenith Media. Anamaria Antoci este producător, iar coproducător este Marek Novák. Proiectul a fost selectat în cadrul Works in Progress – Karlovy Vary International Film Festival 2016.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor