Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Care este cea mai celebră bijuterie dintr-un film

      12 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Colierul cu safir şi diamante din "Titanic", supranumit "Inima Oceanului", este cea mai cunoscută bijuterie dintr-un film, urmat de bijuterii memorabile din "Mic dejun la Tiffany", "Domnii preferă blondele" şi "Pretty Woman", potrivit unui sondaj realizat de un canal de teleshopping.

       

      Potrivit femalefirst.co.uk, colierul purtat de Kate Winslet în "Titanic", aruncat pe fundul oceanului la finalul filmului, a obţinut 30% dintre voturile participanţilor la sondaj.


      La mică distanţă, a urmat colierul de perle al lui Audrey Hepburn din "Mic dejun la Tiffany's", în timp ce a treia poziţie a fost ocupată de colierul cu diamante al lui Marlyn Monroe dintr-un alt film clasic - "Domnii preferă blondele/ Gentlemen Prefer Blondes".


      Colierul cu rubine purtat de Julia Roberts în "Frumuşica/ Pretty Woman", când apare într-o rochie de seară roşie la braţul lui Richard Gere, a ocupat cea de-a patra poziţie, fiind urmat în clasament de colierul cu diamant galben din comedia romantică "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days".


      Acesta din urmă este însă cel mai scump dintre ele, fiind estimat la peste 3,5 milioane de euro, în timp ce "Inima Oceanului" din "Titanic" este estimat la 2,5 milioane de euro. Colierul din "Pretty Woman" a fost evaluat la 984.000 de euro.


      Printre piese, se găseau şi replici ale celor trei coliere menţionate mai sus, ce puteau fi achiziţionate cu 364, 313 şi respectiv 170 de euro.

       

       

       

       

      Sursa.mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor