Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Care sunt premierele acestui weekend?

      15 august 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Cel de-al doilea weekend al lunii august aduce în cinematografe 6 filme noi. Vizionaţi imaginile de mai jos şi alegeţi pe care vreţi să-l vedeţi!

       

      Război în bucătărie

       

      Forţată să-şi părăsească ţara natală, familia lui Hassan se stabileşte într-un oraşel pitoresc din sudul Franţei, locul ideal pentru a deschide un restaurant cu specific indian. Însă Madame Mallory (Helen Mirren), autoritara proprietară a unui restaurant de lux din apropiere, pare să nu fie deloc încântată de noua afacere. Disputa dintre cele două locaţii devine tot mai aprigă până în momentul în care talentul lui Hassan şi pasiunea sa pentru gastronomia franţuzească reuşesc să o impresioneze pe Madame Mallory. 

       

       

      Casa magicianului 

       

      Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale.

       

       

      Let’s Be Cops

       

      Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, cei doi amici devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei.

       

      Noaptea judecăţii: Anarhia 

       

      Noii Părinți Fondatori ai Americii vă invită să sărbătoriți Noaptea Anuală a Judecății. Lui James DeMonaco, scenarist-regizor-producător, i se alătură din nou pentru următorul capitol al acestui thriller Jason Blum (Paranormal Activity și seria Insidious), de la Blumhouse Productions, Sébastien K. Lemercier (Assault on Precinct 13, Four Lovers), precum și Michael Bay (Pain & Gain,  franciza Transformers), Brad Fuller (The Amityville Horror, A Nightmare on Elm Street) și Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th), parteneri în compania de producție Platinum Dunes.

       

       

      The Keeper of Lost Causes 

       

      Inspectorul Carl Morck, ajutat de asistentul său, Assad, trebuie să descopere misterul dispariţiei unei femei.

       

       

      ...şi ne izbăveşte de Cel Rău...

       

      În filmul "...şi ne izbăveşte de Cel Rău... ", la New York, un ofițer de poliție Ralph Sarchie (Eric Bana), se luptă cu propriile sale probleme personale. El începe investigarea unei serii de crime perturbatoare și inexplicabile. Îşi uneşte forţele cu un preot neconvențional (Edgar Ramirez), școlarizat în ritualurile de exorcizare, pentru a combate posesiunile înfricoșătoare și demonice care terorizează orașul lor.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor