Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Care sunt premierele acestui weekend?

      3 octombrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Primul weekend din octombrie ne aduce pe marile ecrane 3 filme: Gone Girl / Fata dispărută, Dracula Untold / Dracula: Povestea nespusă , care reinventează legenda renumitului vampir şi Therapy for Murder / Therapie pentru crimă, a cărui protagonistă este cântăreaţa Claudia Pavel.

       

      Dracula Untold / Dracula: Povestea nespusă 

       

      Filmul prezintă povestea de origine a celui mai faimos dintre vampiri, de pe vremea când era doar un muritor – prinţul Vlad al Transilvaniei – care se sacrifică pentru familia sa, aflată sub ameninţarea unui violent şi lacom sultan. Luke Evans este protagonistul epopeii Dracula Untold, povestea omului care a devenit Dracula. Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producător. Alături de Luke Evans îi regăsim pe Sarah GadonDominic CooperDiarmaid Murtagh și Samantha Barks

       

       

      Gone Girl / Fata dispărută

       

      Povestea filmului se concentrează pe un bărbat (Ben Affleck) a cărui viaţă ia o întorstătură tragică, atunci când nevasta sa (Rosamund Pike) dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi, chiar de aniversarea lor.

       

       

      Therapy for Murder / Therapie pentru crimă

       

      Therapie pentru crimă este un film de acţiune în care un criminal profesionist debutant are de depăşit nu doar problemele inerente unui începător, dar şi o mare problemă personală: este femeie şi întreaga lume e împotriva ei.

      Însă atunci când Matilde, personajul interpretat de cântăreaţa Claudia Pavel, descoperă că a ucide pe bani nu este atât de simplu pe cât crezuse la început şi vrea să renunţe, este deja prea târziu: un adevărat profesionist, în pielea căruia a intrat actorul Cătălin Ciurdar, e pe urmele ei şi vrea s-o elimine. Din vânător devine vânat, însă este mai puţin neajutorată decât pare la prima vedere. 

       


       

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor