Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Câştigă 3 invitaţii duble la filmul “Sunt o babă comunistă”

      16 august 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Din 23 august, Luminiţa Gheorghiu este…o babă comunistă în cel mai nou film semnat Stere Gulea. Emilia, personajul ei, este o femeie de rând care încă tânjeşte după epoca de aur. Fiica sa, emigrată în Canada, nu reuşeşte să o înţeleagă. Iar sotul ei, prins la mijloc, face toate eforturile să nu stea în calea lor pe “frontul de luptă”.

       

      Răspunde la întrebarea de concurs şi ai şansa să câştigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Sunt o Babă Comunistă, valabile la Cinema City Sun Plaza.

       

      Vezi întrebarea aici -->> http://ow.ly/nZrgq

       

      Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul numai după ce au furnizat datele necesare şi au primit mail cu confirmarea faptului că datele se află la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

       

      După rolul de excepţie din filmul românesc premiat cu Ursul de Aur, Poziţia Copilului, Luminiţa Gheorghiu revine pe marile ecrane alături de Marian Ralea, Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartau, Valeria Seciu, Coca Bloos, într-o comedie dulce-amăruie în regia lui Stere Gulea, după un roman de Dan Lungu. 

       

      Sunt o Babă Comunistă, un film despre viaţă, iubire şi optimism, distribuit de MediaPro Distribution, din 23 august în cinematografe.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor