Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » Ce a decis Robert Pattinson în privinţa infidelităţii iubitei sale, Kristen Stewart

       

       

       

       

      Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, două dintre starurile francizei “Amurg / Twilight, a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a recunoscut că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul “Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător / Snow White and the Huntsman”, care este căsătorit (cu modelul Liberty Ross) şi are doi copii.

      Conform tabloidului Daily Mail, Robert Pattinson a hotărât să mai acorde relaţiei avute cu Stewart o a doua şansă.

      Cele două vedete din “Amurg / Twilight” s-au întâlnit, au discutat şi în final Pattinson a decis să treacă peste infidelitatea iubitei sale, despre care afirmă că a fost “o greşeală prostească”.  

      "Aceştia şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.  Kristen şi-a deschis sufletul în faţa lui Robert şi i-a mărturisit că l-a înşelat o singură dată şi că totul a fost o greşeală”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

      Cei doi actori s-au mutat într-o vilă retrasă din Los Angeles şi speră să-şi reconstruiască relaţia.

      "Rob crede că ceea ce a făcut Kristen a fost o greşeală prostească. După o discuţie lungă şi înduioşătoare, cele două vedete s-au împăcat. Rob a văzut cât de mult regretă Kristen cele întâmplate şi a iertat-o. Ei chiar se iubesc!, a menţionat aceeaşi sursă.

      Pattinson a fost devastat de declaraţia iubitei sale, prin care recunoştea faptul că l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders. Atât Kristen, cât şi Rupert Sanders, au dat publicităţii communicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

      Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii îndrăgitelor personaje Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei “Amurg / Twilight”, care au o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au hotărât să se mute oficial împreună, anul acesta.

      Ulterior, relaţia dintre cele două vedete a fost puternic zdruncinată de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. 

       

             Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!