Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce crede Clint Eastwood despre politicieni şi zvonurile legate de „Expendables 3”?

      19 septembrie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

      Într-un interviu recent despre producţia „Trouble With The Curve”, Clint Eastwood a discutat despre evenimentele Convenţiei Naţionale a Republicanilor care au stârnit în ultima perioadă interesul mass-mediei.

       

      Clint, care este foarte sincer din punct de vedere politic, nu pare să fie afiliat vreunui partid politic aşa cum se credea. Întrebat despre cele întâmplate la Convenţia Naţională a Republicanilor, Clint a răspuns: „dacă cineva este atât de prost încât să-mi ceară să particip la o convenţie politică, atunci va trebui să suporte consecinţele.”

       

      Eastwood a fost criticat pentru răspunsul său, dar se pare că a fost complet conştient în acele momente. Atunci când a fost întrebat daca ar repeta din nou discursul, Eastwood a răspuns: „Nu ştiu. Nu privesc niciodată în urmă. Ce e făcut e făcut. Probabil aş proceda la fel.”

       

      Eastwood a abordat, de asemenea, zvonurile potrivit cărora i s-a propus să joace în „The Expendables 3”. Răspunsul a fost probabil o glumă...Eastwood a spus că nu va juca în film, dar în schimb, ar vrea să facă parte din echipa producţiei, în calitate de regizor.

       

      În ceea ce mă priveşte, dacă ar fi să aleg cine să regizeze între John Woo şi Clint Eastwood, cred că aş înclina spre Eastwood. Acesta nu a regizat nici un film de acţiune de genul acesta până acum, dar ar face cu siguranţă o alegere interesantă.

       

       

      Sursa: joblo.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor