Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce filme și seriale au preferat românii pe Netflix în 2020

      10 decembrie 2020, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Producțiile video ne-au unit anul acesta mai mult ca oricând și, chiar dacă nu am putut călători, aceleași povești au trecut granițele și au unit oameni cu gusturi, gânduri și emoții similare. Prin urmare, lista celor mai urmărite titluri Netflix reflectă spectrul complet al stărilor de spirit împărtășite. Iată care au fost producțiile Netflix preferate de români în 2020. 

       

      Evadarea în lumi diferite

      Tema evadării în lumi diferite i-a unit nu numai pe românii din toată țara, ci și pe toți abonații de pe glob, interesați de teritorii și producții în limbi diferite.

      Netflix crede că poveștile extraordinare pot veni de oriunde și pot fi iubite în toată lumea, iar alegerile membrilor au confirmat direcția.

      Unele dintre cele mai îndrăgite producții din întreaga lume în acest an au fost La Casa de Papel (Spania), care a ajuns la secțiunea zilnică de top 10 Netflix în 92 de țări, Barbarians (Germania) în 91 de țări, Lost Bullet (Franța) în 89 de țări și Platforma (Spania) în 88 de țări, inclusiv România.

      Popularul serial La Casa de Papel a ajuns în secțiunea Top 10 de pe platforma Netflix în România timp de 42 de zile, o cifră similară cu cele înregistrate în Austria, Germania, Franța, Germania, Portugalia și Filipine. 

       

      Adrenalina s-a numărat constant printre cele mai căutate senzații de către abonații Netflix din România. Exploziile, luptele și urmăririle din cele mai populare filme de acțiune de anul acesta au fascinat utilizatorii români: Extraction, The Old Guard și Project Power.

       

      Genul fantasy a înregistrat cea mai mare creștere comparativ cu anul trecut (au fost urmărite de patru ori mai multe minute de Fantasy față de 2019). Seria Cursed: Sezonul 1 inspirată de legenda regelui Arthur și Locke and Key: Sezonul 1 s-au aflat în topul preferințelor din această categorie.

      Cel de-al doilea sezon The Witcher este în producție - o veste excelentă pentru fanii genului și ai serialului.

       


      Emoții și empatie

      Genul dramatic a fost cel mai vizionat în România pe parcursul anului 2020.

      Miracle in Cell No. 7 a fost urmărit și recomandat în România și pe restul globului, înregistrând o creștere considerabilă în numărul de căutări pe Netflix din martie și aprilie.
      Rebecca a fost, de asemenea, o alegere populară în categoria dramă, alături de The Queen's Gambit și Enola Holmes

       

      Comediile și românii
      Miami Bici a fost una dintre cele mai apreciate comedii, cu 24 de zile petrecute în secțiunea top 10 de pe platforma Netflix în România. Românii apreciază și comediile americane, așa că nu am fost surprinși să vedem Holidate, Emily in Paris: Sezonul 1 și The Wrong Missy în lista celor mai urmărite titluri. 

       

      Orizonturi extinse

      Anul acesta a fost oportun și de succes pentru documentare extrem de diverse. Money Heist: The Phenomenon a fost apreciat de fanii serialului de succes La Casa de Papel.
      Flavours of Romania: Sezonul 1 ne-a ajutat să descoperim mai multe despre țara noastră și The Social Dilemma  a fost unul dintre cele mai dezbătute (și urmărite) documentare Netflix. Rise of Empires: Ottoman a completat lista pentru pasionații de istorie.

       

      Românii au fost deschiși să experimenteze mai mult anul acesta. Genurile Fantasy, Muzical, Anime și serialele coreene au fost cele mai mari descoperiri din acest an și, chiar dacă nu au depășit preferințele clasice precum dramă, acțiune sau thriller, au scos în lumină gusturile diverse ale abonaților. Membrii Netflix din Germania, Croația, Canada, Ungaria, Africa de Sud, Spania, Turcia, Marea Britanie și SUA au avut revelații similare.

       

      Povești despre iubire și familie

      Românilor le-au plăcut poveștile romantice de trei ori mai mult decât anul trecut, având în vedere triplarea numărului de minute urmărite din acest gen. Și alături de romantism, au fost populare poveștile tematice de Crăciun: Operation Christmas Drop și The Princess Switch: Switched Again au fost hituri în România. Bineînțeles, să nu uităm de Love, Guaranteed, Kissing Booth 2 și Sex Education: Sezonul 2.

       

      Relațiile complexe de familie au fost, de asemenea, foarte apreciate de români anul acesta.
      The Crown: Sezonul 4, The Queen’s Gambit, Enola Holmes și The Umbrella Academy: Sezonul 2 au fost printre cele mai populare titluri construite în jurul familiilor în acest an.
      Over the Moon și The Willoughbys au fost două titluri îndrăgite, cel mai probabil urmărite împreună cu familia.

       

       

       

      Despre Netflix:

      Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu mai mult de 195 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor