Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce filme poţi vedea în acest weekend la cinema?

      28 noiembrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      O întrebare la care ne gândim cu toţii...ce facem în weekend? Dacă nu ai nici un plan, noi avem câteva recomandări pentru tine. Mâine intră în cinematografe câteva filme cu bugete mari: Tată fără număr, Oldboy: Prizonier în libertate, Majordomul şi Dom Hemingway.

       

      Tată fără număr spune povestea lui David Wozniak (Vince Vaughn), un bărbat obişnuit a cărui viaţă este dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a "colaborat" în studenţie, e tatăl a 533 de copii!

       

      Oldboy: Prizonier în libertate: după o noapte de beţie, Joe Doucett (Josh Brolin) un director de publicitate decăzut şi un tată absent, este răpit din senin şi aruncat într-o celulă solitară care arată ca o cameră de hotel, unde este ţinut timp de 20 de ani. Eliberat în mod inexplicabil din acest coşmar, Joe revine în lume mânat de o singură obsesie: să îl descopere pe cel care a pus la cale această pedeapsă şi, în primul rând, să înţeleagă de ce.

       

       

      Majordomul spune povestea unui valet (Forest Whitaker) care a lucrat la Casa Albă sub mandatele a 8 preşedinţi americani, pe parcursul a peste 30 de ani. Filmul este inspirat din articolul ziaristului Wil Haygood “A Butler Well Served by This Election”, apărut în Washington Post, despre viaţa fostului majordom al Casei Albe Eugene Allen. Iată câteva secvenţe din film:

       


       

       

      Dom Hemingway: După ce a stat 12 ani la închisoare pentru că nu a vrut să-şi toarne complicii, faimosul spărăgător de seifuri Dom Hemingway e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-şi lua ce i se cuvine... şi încă ceva în plus! Pornește la drum împreună cu tovarășul său cel mai bun, Dickie (Richard E. Grant), îi face o vizită fostul său șef interlop, dl. Fontaine (Demian Bichir), care acum locuiește în sudul Franței, pentru a-și revendica recompensa. Te lăsăm pe tine să descoperi ce se întâmplă mai departe!

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor