Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce filme vedem în weekend la cinema

      7 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Dacă ai de gând să mergi la cinema în weekend, îți facem misiunea mai ușoară și îți spunem ce filme se lansează în cinematografele noastre la acest sfârșit de săptămână.

       

      De azi intră pe marile ecrane filmul SF de acțiune "X-Men: Dark Phoenix", animația live-action „Pokemon Detectiv Pikachu”, drama romantică “The Sun is Also a Starși thrillerul pshilogic “Ma”. Așadar, avem filme de toate genurile pentru toate gusturile.

       

       

      Cea mai nouă aventură X-Men, "X-Men: Dark Phoenix" îi conduce pe celebrii mutanți într-o nouă dimensiune: în spațiu. La zece ani de la Apocalipsă, din cauza expunerii la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey (Sophie Turner), o tânără care începe să manifeste puteri incredibile.

       

       

      Primul film live-action despre îndrăgitul personaj al universului Pokemon prinde viață odată cu lansarea filmului „Pokemon Detectiv Pikachu”, iar Ryan Reynolds își împrumută vocea simpaticului Pikachu. Povestea filmului începe odată cu dispariția miserioasă a detectivului Harry Goodman, dispariție care îl determină pe fiul său, Tim, să plece în căutarea acestuia. Fostul partener al lui Harry, detectivul Pikachu, vine în ajutorul său, iar cei doi pornesc într-o aventură plină de suspans pentru a rezolva acest mister.

       

       

      O ecranizare a romanului best-seller “The Sun is Also a Star, filmul prezintă povestea de dragoste care se înfiripă între Natasha și Daniel. Natasha crede în ştiinţă şi fapte, nu în soartă, destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare. Daniel a fost mereu un fiu bun, care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă și începe să creadă că viaţa le rezervă ceva special amândurora. Fiecare moment i-a adus împreună. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?

       

       

      La granița dintre horror și thriller pshilogic, “Ma” prezintă povestea unei femei introvertite care se împrietenește cu un grup de adolescenți, pe care îi invită la ea acasă pentru o petrecere. Norocul tinerilor se schimbă atunci când realizează intențiile nu tocmai prietenoase ale gazdei.

       

      Dacă nu ai apucat să vezi până acum, încă rulează în cinematografe "Aladdin", “Godzilla: King of the Monsters”, „Rocketman”, Terra Willy: Rătăcit prin galaxie, Cyrano, mon amour / Edmond" , Booksmart și "John Wick: Chapter 3 - Parabellum".

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor