Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce părere au criticii despre „Broken City”?

      31 ianuarie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Mult aşteptatul film „Broken City” nu a fost tocmai aşa cum ne imaginam. Regizorul Allen Hughes şi scriitorul Brian Tucker s-au străduit poate prea mult, să ne arate viaţa din New York, de la mijlocul anilor 1970.

       

      Acest film este plin de oameni cu afaceri murdare, politicieni şi poliţişti care sunt toţi implicaţi în investiţii financiare corupte.

       

      Deşi din distribuţe fac parte nume mari din cinematografie, precum Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones şi Jeffrey Wright, opiniile criticilor au fost dezamăgitoare.

       

      Primarul, Nicholas Hostetler (Russell Crowe) îi oferă lui Taggart (Mark Wahlberg) un loc de muncă, mai exact, detectiv particular, pentru a o spiona pe soţia lui, pe care o suspectează de o aventură extraconjugală. Iar 50000 de dolari, nu este o ofertă de refuzat! Aşadar, Taggart trece la treabă dar are de trecut printr-o mulţime de pericole pentru a putea ieşi cu faţa curată din cercul de intrigi şi corupţie ce-l încojoară...

       

      Regizat de Allen Hughes (pentru prima dată fără ajutorul fratelui său geamăn, Aaron), „Broken City” avea să fie unul dintre filmele de succes ale anului 2013. Însă, se pare că scenaristul Brian Tucker nu a fost atât de creativ cum ne aşteptam. Potrivit diverşilor critici de pe internet, „Broken City” pare mediocru şi lipsit de valoare.

       

       

      Sursa: everythinggl.com 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor