Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce reacţie a avut fiul lui Brad Pitt după ce a văzut filmul „Furia: Eroi anonimi”

      29 octombrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Furia: Eroi anonimi nu este doar cel mai bun film despre război din ultimii ani, ci şi o lecţie frumoasă pentru fiul lui Brad Pitt, Maddox. Filmul a avut un debut impresionant în întreaga lume. În România, Furia: Eroi anonimi a fost vizionat în weekend-ul de lansare de peste 300.000 de spectatori.

       

      Într-un interviu recent, protagonistul filmului, Brad Pitt a vorbit despre reacţia pe care a avut-o fiul său cel mare, după ce vizionarea filmului.

       

      „Este interesat de evenimentele petrecute în cel De-al Doilea Război Mondial, dar având în vedere că joacă tatăl său în film, nu mai este la fel de grozav.”

       

      Pitt a ţinut neapărat să-i explice copilului său, ce înseamnă războiul de fapt: „Tinerii din noua generaţie sunt pasionaţi de jocurile video, iar eu vreau să înţeleagă că accidentele şi victimele există cu adevărat. Sunt consecinţe reale, despre care am vorbit mult cu fiul meu.”

       

      În timp ce Brad Pitt a lucrat la Furia: Eroi anonimi, soţia sa, Angelina Jolie s-a concentrat pe următorul său proiect regzorul, Unbroken, care se va lansa în România pe 23 ianuarie 2015.

       

      „Eu studiam istoria europeană, ea pe cea a Pacificului. Eu studiam tancurile, ea bombardierele. A fost foarte distractiv pentru noi.”, a spus starul hollywoodian.

       

       

      Sursa: m.wonderwall.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor