Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ce vedem în acest weekend la cinema?

      24 ianuarie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Dacă tot e cod portocaliu de ninsori şi nu putem pleca prea departe, vă invităm la cinema! Iată ce puteţi urmări în acest weekend:

       

      Un poliţist şi jumătate (Ride Along)

       

      Kevin Hart şi Ice Cube sunt protagoniştii comediei de acţiune "Un poliţist şi jumătate", noua producţie a regizorului şi producătorului comediei-blockbuster Think Like a Man.   Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.   În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben (Hart) a tot încercat să-i dovedească lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul forţei de poliţie din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Când Ben e, în sfârşit, acceptat la academia de poliţie, consideră că şi-a câştigat deja respectul poliţistului, şi că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela.   Convins că aşa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieţi orice începător. Dar, când noaptea ajung faţă-n faţă cu cei mai periculoşi criminali din oraş, James va descoperi că, atunci când ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneşte spre gura ta.

       

       

       

      The Nut Job: Goana după alune

       

      Noua comedie animată ne poartă în orăşelul Oakton, unde neastâmpăratul veveriţoi Surly (Will Arnett) şi prietenul său, şoarecele Buddy, pun la cale un plan extraordinar: să jefuiască cel mai mare magazin de alune. Cu gândul la lunga iarnă în care se vor îmbuiba cu nuci, migdale, fistic şi aşa mai departe, cei doi prieteni strâng o celulă de criză şi atacă ţinta, dar îşi vor da seama foarte curând că situaţia îi depăşeşte cu totul.

       

       

       

      Camille Claudel, 1915


      Filmul spune povestea lui Camille Claudel, sculptoriţă şi artist grafic de origine franceză, sora mai mare a poetului şi diplomatului Paul Claudel. E iarna lui 1915. Internată de familie într-un azil din sudul Franţei - unde nu va mai sculpta niciodată - Camille aşteaptă vizita fatelui ei, Paul, în timp ce încearcă din răsputări să-i facă pe medicii azilului să înţeleagă că locul ei nu este printre ceilalţi pacienţi.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor