Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Cel ales", 4 premii la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood

      9 aprilie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Filmul Cel ales a primit 4 premii la editia 2015 a festivalului internațional de film Los Angeles Cinema Festival of Hollywood: premiul pentru cel mai bun film narativ și premiul pentru cel mai bun regizor, acordate producătorului și regizorului Cristian Comeagă, premiul pentru cea mai bună imagine, acordat directorului de imagine Gabriel Kosuth și premiul pentru cea mai bună muzică originală acordat compozitorului Marius Leftărache.

       

      “Dintotdeauna, mi-am imaginat un film bun ca pe o pledoarie reușită. Spectatorii sunt jurați iar eu, asemeni unui avocat dibaci, îl port pe fiecare dintre ei acolo unde vreau. Încerc mereu să-l impresionez, să-l emotionez pe cel din beznă, să-l fac să mă urmeze și pornesc mereu cu gândul că spectatorul generic pe care-l iau cu mine la drum e cel mai sceptic dintre toți. Îi spun întotdeauna o poveste; mai grav, mai zâmbitor, mai romantic sau mai crud, încerc să îl surprind, să-l fac curios și îi cer replică, răspuns”, spune regizorul Cristian Comeaga.

       

      Se pare ca pledoaria cineastului român a fost convingatoare pentru juriul festivalului de film independent Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, un festival care în anii anteriori i-a avut printre câștigători pe regizorii Jorgo Papavassiliou, Pavel Sanaev, dar și pe actorii Jean Reno, Ed Harris, Rosanna Arquette și Charles Rettinghaus.

       

      Multipremiat în Orașul Ingerilor și al Oscarurilor, Cel ales, produs de Domino Film și distribuit de IntercomFilm, va fi lansat în România pe 24 aprilie şi îi are în distribuţie, în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici Laura CosoiNicodim Ungureanu și Olimpia Melinte.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor