Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cel de-al doilea trailer şi primul afiş pentru “A Good Day to Die Hard”

      26 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Avem un nou trailer pentru “A Good Day to Die Hard”, în care celebrul poliţist John McClane (Bruce Willis) apare alături de fiul său, Jack McClane, interpretat de actorul Jay Courtney.

       

      După cum putem vedea, John McClane pleacă într-o misiune în Moscova, pentru a-şi salva fiul, fără să cunoască însă că acesta este agent CIA care luptă împotriva terorismului.

       

      Cel de-al doilea trailer ni-l prezintă pe Bruce Willis, care ajunge în capitala Rusiei. Pe fundalul “Odei Bucuriei” şi cu “Ghidul idiotului pentru călătorii” în mână, John începe aventura sa prin marele oraş. Ceea ce va urma, este doar acţiune!

       

      Yuliya Signir, actriţa de origine rusă, va juca alături de Bruce Willis în producţia "A Good Day To Die Hard", care va avea premiera pe data de 15 februarie 2013.

       

      Tot în acest trailer, frumoasa rusoaică este prezentată într-o manieră deosebit de sexy: aflată într-un garaj, ea coboară de pe motor şi îşi descheie geaca de piele, lăsând la vedere un decolteu generos.

       

      Credem că este inutil să vă spunem că Willis pare fascinat de mişcările graţioase ale rusoaicei, care interpretează rolul unei teroriste.

       

      Cu alte cuvinte, imaginile sexy combinate cu cele mai explozive şi dinamice scene din film au captat cu siguranţă atenţia fanilor francizei “Die Hard / Greu de ucis”. 

       

      Vezi trailer

       

      Sinopsis: “Următoare misiunea îl poartă pe rebelul poliţist John McClane în îndepărtata Rusie, pentru a-şi salva fiul, fără a şti însă că acesta este un super agent secret CIA, trimis în Moscova pentru a opri jaful unor arme nucleare.

       

       

      Cu teroriştii pe urme, cei doi McClane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, ce are ramificaţii în toată lumea, deoarece fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus.  

       

       

      Acest cuplu de temut va face tot posibilul pentru a-şi proteja unul-altuia vieţile şi pentru a elimina pericolul ce ameninţă însăşi democraţia”.

       

      Din distribuţia filmului mai fac parte Sebastian Koch, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Megalyn EchikunwokeAnne Vyalitsyna şi Mary Elizabeth Winstead.  

       

             Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor