Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Charlize Theron: „Femeile sunt egale cu bărbaţii”

      7 mai 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Într-un interviu recent acordat publicaţiei Elle MagazineCharlize Theron a discutat despre inegalitatea între sexe la Hollywood şi a explicat cum a negociat salariul cu reprezentanţii Sony pentru filmul The Huntsman.

       

      Frumoasa actriţă a fost şocată când a văzut că partenerul ei din film, Chris Hemsworth, câştigă mai mult cu 10 milioane de dolari decât ea, deşi amândoi sunt actori principali. Prin urmare, Charlize le-a cerut să-i facă salariul egal cu al lui Chris.

       

      „Am cerut o mărire de salariu, iar ei au acceptat imediat. Probabil acesta este mesajul...trebuie să punem piciorul în prag.”, a spus ea.

       

      „Ar trebui să existe corectitudine, iar femeile să nu se mai gândească că sunt în dezavantaj. Avem drepturi egale. Dacă faci acelaşi lucru ca un bărbat, trebuie să fii tratată şi răsplătită în acelaşi mod.”, a completat frumoasa actriţă.

       

      The Huntsman, este continuarea filmului Snow White and The Huntsman din 2012 şi va ajunge în cinematografe pe 22 aprilie 2016.

       

       

      Până atunci, o putem urmări pe Charlize Theron în noul film din seria Mad Max, care are premiera pe 15 mai. Iată trailerul!

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor