Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Charlize Theron în rolul de fată rea pe coperta W Magazine

      23 aprilie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Blondă, cu un corp perfect şi 1,80 înălţime, Charlize Theron este fără îndoială una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood. O dovedeşte şi cel mai nou pictorial al actriţei, din noul număr al revistei W.

       

      Starleta din Mad Max: Drumul furiei a pozat pentru fotografii Mert Alas şi Marcus Piggott, într-o salopetă neagră foarte provocatoare. Deşi are 39 de ani, Charlize Theron este într-o formă de invidiat.

       

      Actriţa a oferit şi un scurt interviu despre viaţa ei, care s-a schimbat mult de când a devenit mamă: „Nu am vrut niciodată să-mi aduc problemele de la muncă acasă. Nici măcar atunci când aveam doar câinii, nu mi se părea corect faţă de ei. Am făcut o alegere bună să-l adopt pe Jackson Theron în 2012, după ce am trecut de 30 de ani. Mi-a oferit o altă perspectivă asupra vieţii.", a spus ea.

       

      Charlize, care şi-a găsit fericirea alături de Sean Penn după ce a devenit mămică, a recunoscut că la fel ca mulţi oameni, a avut prejudecăţi faţă de femeile în vârstă. "Femeile în societatea noastră, ajung să se simtă ca nişte flori care după ce sunt tăiate ajung să se ofilească. Acum îmi dau seama că nu este cazul, putem sărbători orice vârstă. Acesta este mesajul meu de încurajare pentru tinerele de 20 de ani care se tem că vor îmbătrâni. Nu trebuie să aveţi o cădere nervoasă. Până la urmă, nu e aşa rău să îmbătrâneşti.", a adăugat actriţa.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

      Sursa: uk.eonline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor