Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Chloe Moretz în Hick şi sexualitatea controversată a adolescenţilor din filme!

      2 mai 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Săptămâna trecută a debutat online trailerul pentru filmul „Hick”. În el, Luli (Chloe Grace Moretz) fuge de părinţii ei, făcând autostopul şi plecând cu un şofer de tir periculos, personaj interpretat de Eddie Redmayne.

       

      Nu e nici o noutate că producătorii au ales actori minori pentru film – Jodie Foster, Brooke Shields, Dakota Fanning şi Natalie Portman au trecut, de asemenea, prin acelaşi proces. Prin urmare, nici un adolescent nu e dator publicului să facă doar filme prietenoase. Dacă un star minor – după îndrumarea părinţilor şi a reprezentantului său – vrea să filmeze producţii controversate, e treaba lui.

       

      În schimb, publicul ar trebui să se concentreze asupra altui pericol: nu relizatorii de film sau actriţele tinere dornice să interpreteze aceste roluri controversate sunt problema, ci politica de marketing, promovarea acestor staruri în rândul copiilor, convingându-i că este un film ce trebuie văzut.

       

      Am discutat recent prin intermediul e-mailurilor cu editorul şi totodată, prietena mea Betsy Bozdech, despre „Hick” şi este de acord că, filmul în sine, nu prezintă nici un pericol pentru copiii din ziua de azi.

       

      „Sunt de acord că nu este ceva nou - mă tot gândesc la „Lolita” şi „Taxi Driver”- dar cred că producătorii de filme ar trebui să promoveze filmul segmentului de public corespunzător, nu oricui este interesat”, a spus ea.

       

      Aceasta este diferenţa: „Hick” nu este adecvat pentru adolescenţi din punct de vedere tematic, chiar dacă au făcut dragoste, Moretz în „Hugo” (sau Blake Lively din „Gossip Girl”). Acelaşi lucru este valabil şi pentru Kristen Stewart şi Dakota Fanning în „The Runaways”.

       

      Însă, acest raţionament nu-mi schimbă deloc gândirea, luând în calcul discuţia pe care am auzit-o între două şcolăriţe despre faptul că Robert Pattinson joacă în „Cosmopolis”. Filmul va debuta la Festivalul de Film de la Cannes în mai. Am vrut să le întrerup conversaţia, spunându-le că romanul lui Don De Lilo (adaptat de David Cronenberg) nu este potrivit pentru ele, chiar dacă sunt cele mai mari fane ale lui Pattinson. Dar nu-mi erau nici fiice, nici nepoate sau prietene, doar două fete de la "Barnes and Noble".

       

      Eddie Redmayne

      Eddie Redmayne

       

       

      Kristen Stewart

      Kristen Stewart

       

       

      Sursa: news.moviefone.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor