Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Christopher Nolan nu are adresă de e-mail. Află şi alte lucruri interesate despre regizorul filmului „Interstellar: Călătorind prin univers”

      8 noiembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Născut la Londra, pe 30 iulie 1970, Christopher Nolan şi-a descoperit pasiunea pentru film, jucându-se cu o cameră Super de 8 mm, a tatălui său. În anii ’90 a început să filmeze scurtmetraje, împreună cu actorul Jeremy Theobold. Trilogia The Dark Knight, l-a plasat în rândul celor mai talentaţi regizori din lume.

       

      Cel mai recent film al lui Christopher Nolan, Interstellar: Călătorind prin univers rulează acum şi în cinematografele din România. Iată câteva dintre cele mai interesante lucruri care-l definesc pe renumitul regizor.

       

      1. Susţine că nu are o adresă de e-mail. Asistentul lui îi printează email-urile importante pentru a le citi.

       

      2. Îşi termină întotdeauna proiectele la timp.

       

      3. Nu lucrează niciodată în weekend.

       

      4. La fel cum obişnuia Steve Jobs, Nolan poartă în fiecare zi acelaşi lucru. Se îmbracă cu pantaloni negri, o cămaşă de culoare deschisă şi un sacou negru. Pe timpul iernii, poartă şi o vestă pe care o ţine mereu descheiată. Şosetele cu dungi reprezintă un alt accesoriu la care regizorul nu renunţă niciodată.

       

      5. E dependent de ceaiul fierbinte, motiv pentru care dinţii îi sunt întotdeauna coloraţi. Poartă cu el o sticluţă cu ceai în fiecare zi. Michael Caine chiar l-a întrebat dacă nu cumva pune vodka în ea, dar bineînţeles că Nolan a negat.

       

      6. Înainte să facă un film, petrece aproximativ două săptămâni, tastând ideea principală pe vechea maşină de scris a tatălui său.

       

      7. Încearcă să filmeze cât mai multe efecte speciale de la început, pentru a evita editarea  lor ulterioară. Susţine că a lucrat cu mai multe efecte speciale în comediile romantice decât în  filme precum The Dark Knight Rises.

       

      8. Din acelaşi motiv, construieşte moedele pentru filmări în vechile hangare ale aeronavelor, care sunt atât de captivante încât directorul executiv al Warner Bros. s-a pierdut în ploaia falsă ce pica pe platoul de filmare Gotham, construit pentru unul dintre filmele The Dark Knight.

       

      9. Este un aprig susţinător al tehnologiei digitale pentru film. A mers special la New York pentru a se asigura că cinematografele sunt echipate corespunzător pentru proiectarea filmului Interstellar.

       

      10. A filmat cu o cameră de 35 mm, chiar şi transmisiunile video Skype, care apar în Interstellar.

       

      Sursa: theverge.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor