Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Clasicul comic Sandman, cel mai scump proiect DC Entertainment pentru TV de până acum

      1 iulie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Netflix și Warner Bros. s-au asociat pentru dezvoltarea serialului Sandman, inspirat din povestea cu același nume semnată de Neil Gaiman. Această comandă specială pentru adaptarea lucrării publicate în 1989, la materializarea căreia se lucrează de mulți ani, va fi cel mai scump angajament financiar al DC Entertainment de până acum.  

      Neil Gaiman va fi producător exacutiv, alături de David Goyer (Constantine, Batman v. Superman: Dawn of Justice), iar Allan Heinberg (Wonder Woman) va semna scenariul. Nu s-au dat publicității date legate de numărul episoadelor, bugetul total sau data premierei, dar cei de la Netflix par dispuși să meargă mână-n pânzele albe să-l aibă.
      Între timp, American Gods (tot o adaptare după un roman de Neil Gaiman) ajunge la treilea sezon pe Starz, iar miniseria Good Omens (scrisă de Gaiman împreună cu Terry Pratchett) face furori pe Amazon. Pentru Sandman, emoțiile sunt mari, având în vedere conținutul stufos și multitudinea de opțiuni legate de prezentarea universului, dar apetența pentru lucrările lui Gaiman și pentru serialele care combină supranatural, mitologie, istorie și horror, creionează un peisaj propice pentru un proiect care să marcheze o nouă etapă în popcult.

       

       

       

      Sursa: screenrant.com.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor