Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Clint Eastwood, regizorul filmului "American Sniper", a fost nominalizat la premiile Sindicatului Regizorilor Americani

      15 ianuarie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Clint Eastwood a pornit în cursa pentru Oscar. Regizorul, în vârstă de 84 de ani, se află pe lista nominalizaţilor la premiile Sindicatului Regizorilor Americani / Directors Guild Award, care au prezis cu exactite în ultimii ani care va fi câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun regizor. 

       

      Eastwoodcare a mai obţinut de două ori în trecut acest premiu, îi are drept adversari pe Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel), Richard Linklater (Boyhood) Alejandro Gonzalez Innarritu (Birdman) şi Morten Tyldum (The Imitation Game).

       

      Clint Eastwood a fost nominalizat pentru realizarea peliculei despre războiul din Irak, American Sniper. Filmul spune povestea fostului lunetist, Chris Kyle care a omorât cei mai mulţi oameni din istoria armatei americane. Personajul este interpretat de Bradley Cooper.

       

      Dacă includerea lui AndersonEastwood, Linklater şi Innarritu era anticipată, Tyldum este considerat o surpriză în acest an. Din păcate, Ava DuVernay, realizatoarea dramei Selma şi David Fincher, regizorul filmului Gone Girl, nu au fost incluşi.

       

      Linklater (care a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun regizor) este marele favorit. Premiile Sindicatului Regizorilor Americani vor fi acordate pe 7 februarie.

       

       

      Sursa: theguardian.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor