Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Colin Farrell adoră scenele cu săruturi

      5 septembrie 2011, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul irlandez Colin Farrell spune că adoră scenele în care trebuie să se sărute cu colegele de platou, dar recunoaşte că ipostazele mai intime decât acestea, precum scenele de sex, pot fi "puţin inconfortabile".

       

      Actorul spune că îi place că are şansa să se sărute cu colegele de platou, deşi experienţa poate fi "ciudată", informează contactmusic.com.


      "Este întotdeauna ciudat să săruţi pe cineva, atunci când ştii că acea persoană este plătită să-ţi răspundă la sărut. Acesta este cel mai simplu şi matematic mod de a vedea lucrurile", spune starul irlandez, adăugând că, în acelaşi timp, "sărutul este ceva drăguţ", "Deci, de fiecare dată când sărut pe cineva, mi se pare grozav", a mai spus acesta.


      Însă, în ceea ce priveşte scenele de sex, Farrell spune i se par "inconfortabile" şi că se bazează pe umor pentru a le face faţă.


      Irlandezul Colin Farrell şi-a câştigat celebritatea după ce a jucat într-o serie de producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum "Ţinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonică/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elită" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) şi "In Bruges" (2008), pentru care a câştigat un premiu Globul de Aur.

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor