Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Comedia “The Hustle”, filmul SF “Brightburn” şi drama “Cap şi Pajură” pot fi văzute, de astăzi, pe marile noastre ecrane

      10 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Comedia The Hustle/ Ticăloasele, cu actriţele Rebel Wilson şi Anne Hathaway este una dintre premierele weekendului în cinematografele noastre.

       

      Personajele interpretate de Anne Hathaway şi Rebel Wilson se aliază pentru a pune la cale unele escrocherii ca să se răzbune pe toţi bărbaţii care le-au greşit vreodată.

       

       

      Filmul este regizat de Chris Addison, iar din distribuţie face parte şi Tim Blake Nelson.

       

      Tot azi intră pe marile ecrane româneşti lungmetrajul SF Brightburn/ Focviu, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman şi Jackson A. Dunn în distribuţie.

       

       

      Filmul spune povestea unui copil venit din altă lume pe Pământ.

       

      Un alt film care va rula de azi în cinematografe este drama românească Cap şi Pajură, regizată de Nicolae Constantin Tănase.

       

       

      Cu Alex Călin, Iulia Ciochină şi Florin Salam în distribuţie, filmul spune povestea lui Laurenţiu care, în urma unui incident petrecut într-un bar, este lovit la cap, dar refuză tratamentul pentru că aşteaptă întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească ceva foarte important.

       

      Animaţia Ugly Dolls/ Păpuşi în bucluc, despre prietenia adevărată şi importanţa de a fi tu însuţi, regizată de Kelly Asbury şi produsă de STX Films, intră, de asemenea, în cinematografe.

       

       

      Acţiunea e plasată în orăşelul Uglyville, unde ciudăţenia este celebrată, particularităţile sunt apreciate, iar frumuseţea este sărbătorită dincolo de aparenţe.

       

      Totodată, documentarul Muzeul Prado. O colecţie a minunilor va fi proiectat pe astăzi, mâine şi duminică, de la ora 19:00, la Happy Cinema Bucureşti.

       

       

      Actorul Jeremy Irons este ghid în muzeul madrilen, care sărbătoreşte anul acesta două secole de la înfiinţare.

       

      Cu peste 8.000 de lucrări de artă, semnate între alţii de Goya, Rubens, Bosch şi El Greco, muzeul atrage anual aproximativ 3 milioane de vizitatori.

       

      Sursa: news.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor