Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Comedia verii, filmul ,,Mame bune şi nebune” intră de vineri în cinematografe

      27 iulie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

      Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane, din 29 iulie, comedia nonconformistă Mame bune şi nebune”, în care actriţele Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei. O producţie distribuită de Freeman Entertainment, filmul ,,Mame bune şi nebune a avut deja avanpremiera în România, prilej cu care le-a oferit o experienţă unică fanilor şi vedetelor care au avut ocazia să asiste la prima proiecţie a filmului.

       

      Amalia EnacheIoana GinghinăNicole CherryRoxana IliescuCristina CioranClaudia PavelIrina MohoraAna-Maria BarnoschiKamara şi Dan Cruceru sunt doar câteva dintre celebrităţile care au salutat lansarea filmului ,,Mame bune şi nebune pe marile ecrane. Participantele la eveniment au avut parte de momente de răsfăţ şi deconectare, asigurate de profesioniştii de la Beauty One, lider pe piaţa de înfrumuseţare din România, oferind servicii şi produse profesionale la cele mai înalte standarde.

       

      Acţiunea filmului ,,Mame bune şi nebune” ne-o prezintă în prim plan pe  Amy (Kunis), cea care aparent are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării. Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs...

       

      Un film distribuit de Freeman Entertainment, comedia Mame bune şi nebune” are premiera la cinema din 29 iulie 2016.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor