Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Contagion: Pericol nevazut, acum pe BLU-RAY si DVD

      2 februarie 2012, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Matt Damon, Gwyneth Paltrow si Jude Law lupta impotriva unui virus letal care ameninta intreaga omenire in action thriller-ul Contagion: Pericol nevazut, disponibil in format BLU-RAY si DVD in toate magazinele de specialitate, incepand cu 8 februarie.

       

      Dupa ce au mai jucat impreuna in thriller-ul Talentatul domn Ripley din 1999, actorii Matt Damon, Gwyneth Paltrow si Jude Law au acceptat extrem de incantati propunerea celebrului regizor Steven Soderbergh de a colabora din nou in filmul Contagion: Pericol nevazut.

       

      Realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns, thriller-ul  reuneste o distributie de exceptie din care mai fac parte  Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law,  Laurence Fishburne, Elliott Gould, John Hawkes si multi altii.

       

      Nestiind exact cu ce se confrunta, specialistii privesc neputinciosi cum noua epidemie se extinde cu o viteza fulminanta si ameninta sa decimeze populatia in doar cateva zile.   Misiunea autoritatilor de a tine situatia sub control devine aproape imposibila, in conditiile in care panica iscata intre oameni devine la fel de puternica ca insusi virusul, iar paranoia pune stapanire pe intreaga populatie. Cu timpul in defavoarea lor, medicii incearca cu disperare sa gaseasca un antidot, fiecare secunda scursa aducandu-i cu un pas mai aproape de sfarsitul tragic.

       

      De la regizorul Steven Soderberghcastigator al unui Premiu Oscar pentru filmul Traffic, vine pe BLU-RAY si DVD Contagion: Pericol nevazut alaturi de o serie de elemente bonus in exclusivitate precum: Realitatea contagiunii, Detectivii Contagiunii si Pericol nervazut: cum poate un virus sa schimbe lumea.      Vezi aici trailerul  Contagion: Pericol nevazut

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor