Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Continuarea filmului „Project X” în curs de dezvoltare la Warner Bros.

      6 aprilie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Michael Bacall, cel care a scris scenariul pentru „Project X, împreună cu Matt Drake, se va ocupa şi de continuarea acestuia.

       

      Warner Bros. lucrează în linişte la continuarea „Project X”, un film de adolescenţi care a avut încasări de 21 milioane de dolari în weekend.

       

      Acţiunea filmului „Project X” se învârte în jurul a trei fraieri, personaje interpretate de Thomas Mann, Oliver Cooper şi Jonathan Brown, care dau o petrecere pentru a ieşi în evidenţă. Rezultatul este un cartier cuprins de foc şi o confruntare cu poliţia.

       

      Este neclar deocamdată dacă actorii ar putea reveni pentru o continuare sau dacă există alte opţiuni pentru cei trei actori. Warner Bros. nu avea oferte pentru trio-ul din „The Hangover” şi a fost obligată să plătească o primă când s-au hotărât să facă continuarea.

       

      Succesul „Project X” nu a ajuns la nivelul celuilalt, nu este atât de cunoscut, cum nu sunt nici actorii săi – este primul lung metraj pentru Cooper şi Brown.

       

      Bacall se află într-un moment de glorie. Nu numai că se bucură de succesul filmului „Project X”, dar a scris, de asemenea, povestea pentru 21 Jump Street, care a fost lansat pe 16 martie şi se bucură de recenzii pozitive.

       

      Sursa: hollywoodreporter.com

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor