Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Continuările filmului "Avatar" costă scump!

      27 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Am aflat deja vestea cea mare: după ce "Avatar" a dat lovitura în 2009, 8 ani mai târziu producătorii s-au apucat de treabă și lucrează la continuarea poveștii. Iar filmul va avea nu una, ci patru continuări.

       

      În condițiile astea, nici nu ne miră că bugetul alocat proiectelor este imens: un miliard de dolari vor costa, în total, cele patru lungmetraje, care vor fi filmate consecutiv. Este cea mai mare sumă alocată pentru un astfel de proiect, până acum, depășind "Lord of the Rings".

       

      Astfel, avem toate motivele să ne așteptăm la un rezultat de proporții. Nu doar pentru că a durat foarte mult până s-a ajuns aici și pentru că suma alocată filmelor este atât de mare, ci și pentru că producătorii promit mult. De altfel, James Cameron a declarat că întârzierea în continuarea proiectului se justifică din necesitatea de a crea întreaga viziune a poveștii, care se anunță a fi complexă.

       

      "Avatar 2" va avea premiera pe 18 decembrie 2020, așadar la 10 ani distanță de primul film. "Avatar 3" va fi lansat pe 17 decembrie 2021, va urma "Avatar 4", pe 20 decembrie 2024, apoi "Avatar 5", pe 19 decembrie 2025.

       

      E clar: membrii proiectului știu unde își vor petrece următorii 8 ani din viață! Iar noi avem cu siguranță motive să rămânem cu ochii pe ei!

       

      Sursa: nme.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor