Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cum ar fi fost dacă James Cameron ar fi regizat “Jurassic Park”

      17 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

      Întrebări de tipul: “Cum ar fi fost dacă Tim Burton ar fi regizat Superman” sau dacă “pelicula The Hobbit ar fi purtat semnătura lui Guillermo del Toro” stârnesc tot felul de discuţii în rândul cinefililor. Acum s-a lansat o altă provocare: “Cum ar fi fost dacă James Cameron ar fi făcut Jurassic Park?

       

      Într-un interviu acordat publicaţiei Huffington Post UK, Cameron povesteşte cum a pierdut la mustaţă drepturile pentru pentru cea mai îndrăgită poveste cu dinozauri furioşi scrisă de Michael Crichton.

       

      "Am intenţionat să achiziţionez drepturile pentru această carte, însă Spielberg le-a cumpărat cu câteva ore înaintea mea. Oricum, după ce am văzut acest film, mi-am dat seama că nu aş fi fost persoana potrivită pentru a ecraniza această poveste. Spielberg a făcut un film cu dinozauri pentru copii, în timp ce eu aş fi optat pentru o întalnire dintre extratereştri şi dinozauri, ceea ce nu ar fi fost corect".

       

      Extratereştri şi dinozauri? Ce idee interesanta! Ceva similar filmului Avatar!

       

      "Dinozaurii sunt pentru puşti de opt ani. Bine, tuturor ne place acest film, iar abordarea plină de sensibilitate lui Spielberg a fost exact ceea ce trebuia. Cu toate că pelicula Jurassic Park conţine câteva scene mai sângeroase, eu aş fi mers mai departe şi aş fi oferit o variantă mult mai neprietenoasă şi mai violentă!

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor