Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Dakota Johnson, câștigătoare la Premiile Peoples Choise

      10 ianuarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Dakota Johnson, vedeta din „Fifty Shades of Grey”, a fost votată cea mai bună actriţa într-un rol dramatic la Premiile Peoples Choise de anul acesta, pentru care a fost nominalizată alături de  Blake Lively (Age of Adaline), Jennifer Lopez (The Boy Next Door), Rachel McAdams (Spotlight) şi Kate Winslet (Steve Jobs)


      Alison Brie, alături de care o vom vedea în curând în comedia „How to Be Single”, împreună cu Leslie Mann i-au înmânat premiul, dar când Mann a îmbrăţişat-o pe Dakota, din gresală, i-a desfăcut acesteia topul Armani Prive Couture. Cele trei actriţe au râs pe seama întâmplării iar Johnson a adăugat amuzată, „Leslie tocmai mi-a rupt rochia. Dar, e în regulă, nu e ca şi cum toţi cei de aici nu mi-au văzut deja sânii”. După micul incident Dakota şi-a continuat discursul mulţumind în primul rând fanilor şi arătându-se surprinsă de nominalizare şi cu atât mai mult de premiu.


      Johnson a adus singurul premiu pentru filmul „Fifty Shades of Grey”, care a mai fost nominalizat şi pentru cel ai bun film dramatic, însă premiul a mers la Ridley Scott pentru „The Martian”.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor