Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      De ce a dispărut Brendan Fraser de pe marile ecrane

      29 martie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Brendan Fraser este un actor carismatic, care acum câţiva ani era curtat de producătorii de film şi apărea regulat în diverse producţii hollywoodiene. Dar acele vremuri, din păcate, au apus demult. Dar ce s-a întâmplat cu actorul din Indianapolis? De ce nu mai are succesul de altădată?


      Anul 2010 a fost unul dificil pentru Fraser şi mai mult că sigur este motivul pentru care a devenit persona non grata la Hollywood. El a apărut nu în unul, ci chiar în două filme, ambele dezastuoase ca şi încasări.


      În primul, “Extraordinary Measures”, Fraser alături de Harrison Ford încearcă să găsească tratamentul pentru o epidemie care ameninţă viaţă oamenilor, o drama pe temă medicală. Aşa cum se întâmplă de obicei cu filmele lansate în ianuarie, filmul a avut rezultate foarte slabe, doar 12 milioane de dolari la un buget de producţie de 31 de milioane dolari şi a fost aspru criticat.


      La numai trei luni după acest eşec, Fraser a apărut în “Furry Vengeance” care a avut aceaşi soarta că şi “Extraordinary Measures”, cu un box-office de 17,6 milioane de dolari pentru un film care a costat 35 de milioane de dolari. Pe lângă aceasta a mai fost şi aspru comentat de critici situându-se pe locul 8 în topul Rotten Tomatoes.


      Sursa: cinemablend.com


       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor