Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      De ce este perfect Sacha Baron Cohen în rolul din „Alice Through The Looking Glass”

      27 mai 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Regizorul James Bobin şi actorul Sacha Baron Cohen sunt prieteni de mulţi ani iar prima colaborare au avut-o încă din 1990 când Cohen abia îşi construia personajul Ali G pentru care a devenit cunoscut ulterior.

       

      Când vine vorba de rolul din „Alice Through The Looking Glass”, Bobin consideră că Cohen este perfect pentru rol iar prietenia lor şi faptul că în trecut actorul a mai colaborat cu Johnny Depp şi Helena Bonham Carter nu au fost motivul pentru care l-a ales pentru acest film.


      „Mi-am dorit ca acest personaj să nu fie un inamic, deoarece consider că Red Queen va avea întotdeauna acest statut, ci am vrut să aduc un personaj care iniţial să pară a fi rău ca până la final să se dovedească neutru – e un tip bun. Sacha joacă foarte bine personaje care sunt atât amuzante cât şi vulnerabile, Iar Time este exact aşa. Chiar dacă este a-tot-puternic şi are abilitatea incredibilă de a opri sau a derula înainte timpul, este un tip singuratic. Ador ideea că şi oamenii puternici se simt singuri”, declara regizorul James Bobin.

       

      Sursa: cinemablend.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor