Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      De ce Robert Downey Jr continuă să joace ca Iron Man?

      5 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      A fost bine - mult timp după ce Iron Man a fost inițial lansat în teatre în 2008. În acel moment, Robert Downey Jr. a apărut în numeroase filme Marvel și este plătit să joace un rol în viitorul Spider-Man: Homecoming ca o aventură între Marvel și Sony, precum și Avengers: Războiul Infinit.

       

      Încă de acum câțiva ani și de curând acum câteva luni, am auzit că Robert Downey Jr. ar putea renunța curând la Marvel.. Cât timp va juca Downey Jr. în rolul lui Tony Stark rămâne un semn de întrebare uriaș, dar actorul a dezvăluit recent de ce se întoarce pentru mai mult. El a spus: ”Este chestia asta ciclică. Aș fi putut spune când au ieșit primii Răzbunători: "Nu va fii niciodată mai bine. Toată lumea se oprește, dar pentru mine înseamnă mult, este întotdeauna despre oameni și oportunități.”

       

      Dacă arcul său creativ nu se termină cu Avengers 4 și apare în orice filme Marvel după aceea, va trebui să-și reînnoiască contractul și din ceea ce el a dezvăluit recent susține News.com.au, ar avea nevoie de un interesant Proiect și o echipă de creație interesantă care îl face să se întoarcă în viitor. Robert Downey Jr. a indicat, de asemenea, că nu dorește să se obosească de filmele Marvel, dar atâta timp cât proiectele sunt provocatoare, intenționează să rămână în continuare.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor