Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Decembrie aduce sărbători, dar și filme noi în cinema

      1 decembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      E vineri și, pe deasupra, e și 1 decembrie. Așa că FilmSi.ro îți spune ce filme noi vezi, de azi, în cinema, dar și ce pelicule se lansează pe tot parcursul acestei luni.

       

      Paddington 2 / Paddington 2 (GEN: ANIMAȚIE, AVENTURĂ, COMEDIE)

       

      Ursulețul Paddington și-a făcut debutul pe marile ecrane în 2014. Iată că, 3 ani mai târziu, povestea lui continuă. În timp ce trăieşte liniștit alături de familia Brown și caută cadoul perfect pentru mătuşa Lucy, care sărbătorește aniversarea unui secol, Paddington găseşte o carte unicat și se angajează, pentru a obține banii necesari și a o cumpăra. O singură problemă, însă: cartea este furată, iar autoritățile cred că Paddington este hoțul. Așa că ursulețul și familia sa, care cunosc adevăratul vinovat, au ca misiune demascarea lui și recuperarea cărții.

      Aventura lui Paddington intră de azi în cinema.

       

      Iată trailer-ul (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)


       

      Santa Swap / Schimb de moși (GEN: COMEDIE)

      1 decembrie aduce și un film de Crăciun în cinema. Nimeni nu iubește mai mult această sărbătoare decât Andersen, care, în fiecare an, se întrece pe sine pentru a-i oferi familiei un Crăciun de neuitat și se deghizează în Moș Crăciun, partea lui favorită.

      Ei bine, de data asta chiar va avea parte de o sărbătoare memorabilă, pentru că va da nas în nas cu adevăratul Moş Crăciun, iar cei doi vor face schimb de roluri și, implicit, de familii. Ce se întâmplă mai departe, te lăsăm pe tine să descoperi.

       


      Iată trailer-ul (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)

       

      Marița / Marița (GEN: DRAMĂ)

      Ziua Națională aduce și un film românesc în cinema. Marița, debutul în lungmetraj al lui Cristi Iftime, e o poveste contemporană despre un tânăr (Alexandru Potoceanu) care încearcă să se desprindă de imaginea tatălui (Adrian Titieni), un road-movie al cărui titlu este dat de numele mașinii în care călătoresc tatăl și fiul.  

      Veți petrece suficient timp cu personajul interpretat de Adrian Titieni, astfel încât și vouă vă va fi greu să vă desprindeți de el.

       

       

      Singularity / Kronos: Soluția Extremă (GEN: SCI-FI)

      Tot de azi poți vedea pe marile ecrane un film cu tema om versus robot. Acțiunea începe în 2020, când Elias van Dorne (John Cusack), președintele celei mai mari companii de robotică din lume, îl prezintă pe Kronos, un supercomputer realizat cu scopul de a pune capăt tuturor războaielor. Invenția sa se va întoarce, însă, împotriva lui și a tuturor oamenilor, pe care Kronos îi consideră principala amenințare la adresa planetei. Ca atare, el va lansa un atac global, pentru a elimina omenirea.

      Aproape 100 de ani mai târziu, intră în scenă puținii supraviețuitori ai atacului: doi tineri (Julian Schaffner și Jeannine Wacker) se aliază pentru a ajunge în lumea nouă, unde se spune că oamenii trăiesc fără frica de a fi eliminați de roboți.

       

       

      Ghinionistul / Ghinionistul (GEN: COMEDIE)

      Ultima lună din an mai aduce pe marile ecrane un film românesc. Comedia Ghinionistul se lansează pe 8 decembrie, cu o distribuție de excepție, din care fac parte Gheorghe Visu, Vlad Logigan, Sânziana Tarţa  şi Radu Gabriel, precum și Augustin Viziru sau Virgil Ianţu.

      Filmul urmărește parcursul unui tânăr chitarist, a cărui singură dorință este să ajungă la audiţiile de care depinde viitorul său. Doar că tot felul de obstacole îi apar în cale.

       

      Dacă le va depăși sau nu, afli din 8 decembrie, la cinema.

       


      Iată trailer-ul (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)

       

      Una mujer fantastica / O femeie fantastică (GEN: DRAMĂ)

      Tot din 8 decembrie vezi la cinema și povestea unei femei nevoite să lupte cu prejudecățile și cu suspiciuni legate de o crimă, pentru a nu se pierde pe sine. Marina este o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă, transexuală. Ea trăiește o idilă alături de  Orlando, un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă, care moare pe neaşteptate.

      Familia lui nu are încredere în Marina, a cărei identitate sexuală este considerată o perversiune, astfel că autoritățile investighează dacă ea este cea care l-a ucis pe Orlando.

       

      Cum face față tânăra, tuturor acestor probleme, vezi, din 8 decembrie, la cinema.

       

       

      Star Wars: The Last Jedi / Star Wars: Ultimii Jedi (GEN: ACȚIUNE, AVENTURĂ, FANTASY)

      Star Wars: Ultimii Jedi este, probabil, cel mai așteptat film al acestei luni. Personajele deja consacrate își continuă aventura. Rey, Luke Skywalker, Leia, Finn și Poe descoperă secrete din trecut și misterele care învăluie Forța.

       

      Star Wars: Ultimii Jedi este al doilea film (după Episodul VII: Trezirea Forței) din a treia trilogie a seriei Războiul stelelor. Iar din distrbuție fac parte Daisy Ridley, Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega și Oscar Isaac, printre alții.

       

      Filmul va ajunge în cinematografe pe 15 decembrie.

       

      Iată trailer-ul (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)

       

      Ferdinand / Ferdinand (GEN: ANIMAȚIE, AVENTURĂ, COMEDIE)

      Creatorii Rio și Ice Age aduc o nouă animație în cinematografe: Ferdinand, povestea unui taur cu suflet mare. El trăiește fericit, alături de familia care l-a adoptat, până când este capturat și îndepărtat de căminul său, din cauza unei greșeli. Doar că Ferdinand este dispus să facă orice pentru a se întoarce acasă, iar în aventura lui va fi însoțit și de alte animale, care cu siguranță te vor distra.

       

      Ferdinand intră în cinematografe din 22 decembrie.

       

      Iată trailer-ul (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel) 


       

      The Greatest Showman / Omul spectacol (GEN: BIOGRAFIE, DRAMĂ, MUSICAL)

      The Greatest Showman aduce pe marile ecrane o poveste inspirată din fapte reale. În centrul atenției este P.T. Barnum, fondatorul american al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus, care a ajuns cunoscut la nivel mondial. Rolul va fi interpretat de Hugh Jackman, iar din distribuție mai fac parte Zac Efron, Rebecca Ferguson și Michelle Williams, dar nu numai.  

       

      Ce obstacole a avut de înfruntat P.T. Barnum, pentru a-și vedea visul cu ochii, într-o lume plină de prejudecăți și cum a depășit toate piedicile, poți vedea, din 29 decembrie, la cinema.

       


      Iată trailer-ul (Pentru mai multe detalii, te poți abona la canalul nostru YouTube - FilmSi Channel)

        

       

      Jumanji: Welcome to the Jungle / Jumanji: Aventură în junglă (GEN: ACȚIUNE, AVENTURĂ, COMEDIE)

      Cum ar fi să faci parte, pe bune, dintr-un joc video? Îți poți face o idee, din 29 decembrie, dacă mergi să vezi la cinema filmul Jumanji: Welcome to the Jungle, continuarea peliculei lansate în 1995.

      4 adolescenți care fac curat în subsolul școlii, fiind pedepsiți, descoperă jocul Jumanji, după 20 de ani în care nu a mai fost atins. Atunci, era un boardgame. Acum, a devenit joc video. La fel de periculos.

      Tinerii sunt absorbiți la propriu, în joc, devenind personajele pe care și le-au ales. Ca să scape și să revină la normal, trebuie să joace și să câștige jocul.

       

      Asta da provocare!

       

       

      Așadar, va fi un sfârșit de an plin de filme, ceea ce nu poate decât să ne bucure!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor