Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Declarație surprinzătoare a lui Henry Cavill: "Superman va învinge!"

      23 februarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cine va câştiga? Aceasta este întrebarea esenţială în filmul „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”, iar cei care au citit benzile desenate ştiu deja răspunsul. Cu toate acestea, într-un interviu pentru Empire, Henry Cavill a făcut o declaraţie surprinzătoare despre Superman: „El nu este de acord cu modul lui (Batman) de a face dreptate. Pentru acest băiat de la ţară care încearcă să facă lucrurile aşa cum trebuie, dreptatea cu orice preţ nu este ceva ce poate înţelege.”  


      Calvill a mai declarat că Superman nu vrea să folosească forţa împotriva lui Batman ci alege o altă cale, să îl folosească pe Clark Kent pentru a arata întregii lumii adevărata faţă a lui Batman.


      La întrebarea cheie: Îl va învinge Superman pe Batman? Cavill a declarat:” Binenţeles că Superman va învinge, dar este mai complicat decât atât. Este vorba de faptul că aceste două super puteri există şi încearcă să obţină acelaşi lucru, însă pe cai diferite.”


      Ce se va întâmpla cu adevărat rămâne să aflăm din 25 martie atunci când  „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii” va intra în cinema.

       

      Sursa: movienewsguide.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor