Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Diana Dumitrescu este o fată de bani gata în animația "Justin și cavalerii 3D"

      3 octombrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       


      Aflată la prima ei colaborare în cadrul unui proiect de animație, Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei “Îngeri pierduți”, difuzată la ACASA TV, poate fi admirată de vineri pe marile ecrane, în superba animație Justin și cavalerii 3D, un film distribuit în cinematografe din 4 octombrie de MediaPro Distribution.

       

      ,,Experiența a fost una foarte interesantă, de care m-am bucurat din plin. Cu această ocazie mi-am dat seama că mi-ar plăcea să văd animații realizate în România, special făcute pentru actorii noștri, cu replici originale, gândite în limba română. Abia aștept să văd cum prinde viață personajul meu pe marile ecrane, la premiera de sâmbăta aceasta.”, a declarat Diana Dumitrescu despre debutul său într-un film de animație.

       

      Frumoasa și talentata actriță o interpretează în Justin și cavalerii 3D pe Lara, o tânără fermecătoare și la propriu de bani gata, pentru  că tatăl său este cel care a inventat banii în Regat. Indiferența Larei față de Justin, nu-l afectează deloc pe eroul nostru, care este iremediabil indrăgostit de ea. Asta până când Lara cedează farmecelor lui Sir Clorex, pe care ajunge să-l adore. Abia atunci Justin realizează că poate Lara nu este fata potrivită pentru el.

       

      Alături de Diana Dumitrescu, au contribuit la realizarea dublajului în limba română a filmului Justin și cavalerii 3D: Cabral, Mircea Solcanu, Criss și Vlad (trupa ONE), Florin Busuioc, Roxana Iliescu și Irina Nistor.

       

       

      Cu întâmplări amuzante, personaje haioase şi eroi nemaipomeniţi, animaţia Justin și cavalerii 3D este distribuită de MediaPro Distribution în premieră, din 4 octombrie,  în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov),  Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiești), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botoșani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor