Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Din 26 iulie în cinematografe: „A Hijacking”, un film despre piraţii adevăraţi din secolul XXI

      22 iulie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În 26 iulie intră în cinematografe A Hijacking / Deturnarea, povestea unui echipaj de vas danez răpit de piraţii somalezi în largul Oceanului Indian.


      Regia şi scenariul sunt semnate de Tobias Lindholm, cunoscutul scenarist de la The Hunt / Vânătoarea (2012) şi Submarino (2010). Personajele principale sunt interpretate de Pilou Asbaek (din serialul tv Familia Borgia) şi Soren Malling (A Royal Affair).

       

      A Hijacking / Deturnarea este distribuit de Independenţa Film şi va avea avanpremiera miercuri, 24 iulie, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman (Muzeul Ţăranului Român), proiecţie în aer liber.

       

      Sinopsis

       

      Cargobotul sub pavilion danez MV Rozen este deturnat de piraţii somalezi în largul Oceanului Indian. Răscumpărarea iniţială cerută de aceştia autorităţilor daneze se ridică la 15 milioane de dolari. Începe o negociere dură, după regulile bazarelor orientale, negociere care se întinde pe circa 4 luni de zile şi care are ca miză vieţile membrilor echipajului.

       

      Filmul urmăreşte îndeaproape traseele a două personaje. Primul este captivul Mikkel (interpretat de Pilou Asbaek), bucătarul vasului, cel folosit de piraţi pentru negocierile cu baza. De partea  cealaltă se află CEO-ul companiei de shipping (actorul Soren Malling), din Copenhaga, cel care decide să ia în propriile mâini sarcina dificilă a negocierilor cu piraţii.

       

       

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor