Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Din dragoste cu cele mai bune intenţii" de Adrian Sitaru, la Mumbai Film Festival din India

      12 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Lungmetrajul "Din dragoste cu cele mai bune intenţii", de Adrian Sitaru, va fi proiectat la Mumbai Film Festival, un eveniment care se desfăşoară în India, în perioada 13 - 20 octombrie.


      Producţia, scrisă şi regizată de Adrian Sitaru, va fi prezentată în secţiunea "World Cinema", care reuneşte cele mai bune filme din lume realizate în ultimul an.

       

       "Din dragoste cu cele mai bune intenţii" va avea premiera în Statele Unite ale Americii, unde va rula în competiţia Festivalului de Film de la Chicago, în prezenţa actorului principal Bogdan Dumitrache şi a producătorului Ada Solomon. Filmul va mai fi proiectat vineri şi sâmbătă în cadrul festivalului de la Chicago.

       

      Până acum, lungmetrajul a fost proiectat la festivaluri din Elveţia, Ungaria, Belgia, Canada, Islanda şi Cehia, iar weekend-ul trecut regizorul Adrian Sitaru a prezentat filmul său în Coreea de Sud, la Festivalul Internaţional de Film de la Busan.

       

      Următoarea oprire a celui mai de succes film românesc al anului în ocolul său în jurul lumii este Brazilia, unde pe 12 octombrie va fi prezentat publicului la Festivalul Internaţional de Film din Rio de Janeiro.

       

      "Din dragoste cu cele mai bune intenţii" va avea premiera pe marile ecrane din România pe 28 octombrie, fiind distribuit de Parada Film.

       

      "Din dragoste cu cele mai bune intenţii" spune povestea lui Alex , un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal.La spital, Alex se găseşte prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neaşteptate şi evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situaţia ţinând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el îşi imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greşeli şi totul din dragoste, cu cele mai bune intenţii.

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor