Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Disney a lansat primul teaser pentru remake-ul live-action „Mulan”

      8 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Disney continuă seria de remake-uri a celebrelor animații din anii ‘90. Primul teaser pentru „Mulan” a fost lansat, ieri, pe internet.

       

      Povestea unei curajoase tinere din China, care se deghizează în bărbat pentru a lupta în război în locul tatălui său, revine pe marile ecrane în martie 2020. Actrița Yifei Liu, cunoscută și sub numele de Crystal Liu, o va portetiza pe războinica Mulan în noul remake marca Disney. 

       

       


      Sinopsisul oficial este următorul: Când împăratul Chinei emite un decret prin care un bărbat din fiecare familie trebuie să se înroleze în armată pentru a apăra țara de invadatorii nordici, Hua Mulan, fiica cea mare a unui războinic onorabil, decide să ia locul tatălui său bolnav. Deghizându-se în bărbat, Mulan are parte de provocări la fiecare pas, fiind nevoită să își valorifice forța interioară și să își descopere adevăratul potențial. Este începutul unei călătorii epice care o va transforma într-o războinică respectată de o întreagă națiune și de un tată mândru.

       


       

      Filmul îi are în distribuţie pe Jet Li, care va juca rolul împăratului Chinei, pe Gong Li în rolul vrăjitoarei, și pe Donnie Yen, care îl va întruchipa pe mentorul lui Mulan, comandantul Tung. Din lista de distribuție disponibilă pe imdb lipsesc însă personajele Mushu (pentru care în animaţie şi-a împrumutat vocea Eddie Murphy) şi Generalul Shang, fiind incert dacă acestea vor mai apărea în remake.

       

      Regizorul Niki Caro a declarat că noul film va fi o poveste epică despre arte marțiale dedicată femeilor. Va fi un film plin de suspans, distractiv, dar și emoționant.”

       


       

      Mulan” va avea premiera în cinematografe în data de 27 martie 2020.

       

      Află ce alte remake-uri Disney se lansează în 2019 și 2020.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor