Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Disputele financiare ar putea aduce sfârşitul serialului "Familia Simpson"

      5 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Disputele financiare dintre conducerea postului 20th Century Fox Television şi actorii care asigură vocile personajelor din "Familia Simpson" ar putea cauza încheierea acestui popular serial de televiziune,  în primăvara anului 2012. 

       

      Serialul "Familia Simpson", considerat o sursă de venituri care aduce multe miliarde de dolari postului 20th Century Fox Television, ales de grupul Fox pentru a rula în seara de duminică, la o oră de maxim audienţă, şi totodată cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA, ar puteasă se încheie în primăvara anului 2012, după difuzarea celui de-al 23-lea sezon.

       

      Negocierile dintre conducerea postului Fox şi cei şase actori principali care asigură vocile personajelor din acest serial animat au intrat într-un impas. 

       

      Astfel de negocieri salariale nu reprezintă o noutate pentru serialul "Familia Simpson", creat  de James L. Brooks şi Matt Groening. Conducerea postului Fox a ameninţat de câteva ori că va înlocui  orice "actor"necooperant" din distribuţie cu actori cu voci asemănătoare. Însă, pentru prima dată în  aproape un sfert de secol, producătorii din grupul Fox au declarat că, dacă actorii din distribuţie nu vor  accepta o scădere salarială de 45%, atunci serialul "Familia Simpson" se va încheia definitiv în primăvara  anului viitor."Serialul  Familia Simpson" este produs de studiourile 20th Century Fox şi este difuzat de reţeaua Fox, ambele  companii făcând parte din grupul News Corp.

       

       "Conducerea a spus că dacă actorii nu acceptă acea reducere salarială drastică, atunci vor anula  serialul", a declarat o sursă, implicată în aceste runde de negocieri. "Serialul a adus profituri de multe  miliarde de dolari de-a lungul anilor şi va continua să aducă astfel de profituri. Actorii sunt dispuşi să  accepte o reducere cu o treime a salariului, dar propunerea lor nu a fost suficient de bună pentru grupul  Fox".

       

       "Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională 

       

      Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii  îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

       

       

      Sursa:mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor