Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Divorţul actorilor Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds a fost finalizat

      4 iulie 2011, Autor:
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au despărţit în noiembrie 2010, citând "diferenţe ireconciliabile", informează contactmusic.com. Divorţul actorilor a fost finalizat la sfârşitul săptămânii trecute, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat doi ani.


      Potrivit unor documente oficiale, cei doi actori nu au încheiat un acord prenupţial şi bunurile achiziţionate în timpul căsătoriei vor fi împărţite în mod egal între ei.


      Scarlett, în vârstă de 26 de ani, şi Ryan, în vârstă de 34 de ani, şi-au început relaţia în 2007. Cei doi şi-au anunţat logodna în 2008 şi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, în Canada, în septembrie 2008. Ulterior, cuplul s-a mutat într-o reşedinţă din California, evaluată de experţi la peste 2,8 milioane de dolari.În timp ce Ryan a declarat recent că nu se simte încă pregătit pentru o nouă relaţie, Scarlett a avut o relaţie cu Sean Penn, la începutul acestui an, dar aventura lor s-a încheiat după trei luni.


      Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".


      Ryan Reynolds, starul din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", în care a jucat alături de Sandra Bullock, este un actor canadian de film şi televiziune care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV "Two Guys and a Girl". Actorul canadian poate fi văzut în această vară în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului".

       

      Sursa: mediafax.ro

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor