Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Două candidate şi un singur rol pentru “The Avengers 2" (Răzbunătorii 2)

      9 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Filmul “The Avengers 2 / Răzbunătorii 2” urmează să fie lansat în cinematografe abia în primăvara anului 2015, dar niciodată nu este prea devreme pentru nişte bârfe.

       

      Conform tabloidului The Daily Mail, actriţele Emily Blunt şi Ruth Wilson (“Luther”) candidează pentru rolul D-nei Marvel din pelicula “Răzbunătorii 2”, în regia lui Joss Whedon.

       

      Chiar ne surprinde faptul că deja s-a efectuat un casting pentru acest rol, întrucât este foarte probabil ca scenariul acestui film să nu fie încă definitivat.

       

      Cum, până în acest moment, nu există confirmarea studiourilor de producţie în acest sens, informaţia, deşi preluată de mai toate publicaţiile de profil, se menţine deocamdată la stadiul de zvon.

       

      Ca şi ceilalţi Supereroi, D-na Marvel (cunoscută şi sub numele de Carol Danvers) are o istorie lungă şi complicată. Doamna Marvel a debutat în benzile desenate Marvel Super-Heroes ca ofiţer al Armatei Statelor Unite ale Americii cu numele de Carol Danvers.

       

      Graţie celor de la Marvel wiki, vă prezentăm informaţii legate de originea ei: “Colonel Yon-Rogg, duşmanul de moarte al Captainului Marvel a răpit-o pe Carol, folosind-o drept momeală în acest conflict.

       

      În timpul luptei, Carol este prinsă în explozia unui dispozitiv extraterestru al rasei Kree şi este rănită grav, refăcându-se apoi în mod miraculos şi descoperindu-şi abilităţi supranaturale.

       

      În cel de-al doilea film din seria „Răzbunătorii” îşi va face apariţia şi intrigantul Thanos – legat deja de producţia lui „Guardians of the Galaxy / Gardienii galaxiei”.

       

       

       

       

       

      Sursa: Collider

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor