Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Două filme românești, în competiția Filmfest Hamburg

      22 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Filmfest Hamburg are loc, anul acesta, între 5 și 14 octombrie. Iar două filme românești vor fi proiectate în cadrul evenimentului. Este vorba despre „Soldații. Poveste din Ferentari” și „Marița”.

       

      Astfel, debutul în lungmetraj al regizoarei Ivana Mladenovic va fi prezentat pe 8 și 14 octombrie, iar la prima proiecție vor participa Ivana Mladenovic și producătoarea Ada Solomon. Pelicula „Soldații. Poveste din Ferentari” este nominalizată pentru Sichtwechsel Film Award, în valoare de 10.000 de euro și concurează alături de filme din țări precum Polonia, Franța, Germania, Argentina și Statele Unite.

       

      De cealaltă parte, „Marița”, debutul în lungmetraj al lui Cristi Iftime, va fi prezentat la Hamburg pe 9 octombrie. Pelicula va rula, de asemenea, în prezența regizorului și a aceleiași producătoare, Ada Solomon. Filmul se află în cursa pentru NDR Young Talent Award, în valoare de 5.000 de euro, alături de producții din țări ca Brazilia, Taiwan, Iran, Rusia și Israel.

       

      La noi, „Marița” va avea lansarea pe 1 decembrie, în timp ce „Soldații. Poveste din Ferentari” va avea premiera pe 2 februarie 2018, potrivit Hi Film Productions.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor