Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Două filme româneşti, selectate la încă un festival din străinătate

      27 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cea de-a zecea ediție a Central and Eastern European Film Festival Luxemburg va avea loc între 5 şi 22 octombrie. Iar la eveniment vor fi proiectate şi două filme româneşti. Este vorba despre „Marița”, debutul în lungmetraj al lui Cristi Iftime, care a fost selectat şi în cursa pentru NDR Young Talent Award, de la Filmfest Hamburg, dar şi la categoria East of the West a Festivalului de Film de la Haifa.

       

      Filmul va fi prezentat la Luxemburg pe 11 și 18 octombrie şi va concura pentru premiul publicului. Pelicula este un road-movie despre familie, avându-i ca protagoniști pe actorii Adrian Titieni și Alexandru Potocean. Iar în cinematografele de la noi va intra pe 1 decembrie.

       

      Tot la CinEast va fi proiectat şi „Soldații. Poveste din Ferentari.”  Pelicula va fi prezentată la Festivalul din Luxemburg, pe 14 și 17 octombrie. Este încă un succes pentru debutul în lungmetraj al regizoarei Ivana Mladenovic, care a fost selectat şi în competiţia oficială a Festivalului de la San Sebastián, unde va fi prezentat chiar astăzi, dar şi în competiţia Sichtwechsel Film Award, de la Filmfest Hamburg, unde poate câştiga 10.000 de euro.

       

      În cinematografele din România, filmul va fi lansat pe 2 februarie 2018, potrivit Hi Film Productions.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor