Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ,,Dunkirk” a triumfat în lupta pentru supremaţia box office-ului românesc

      25 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Unul dintre cele mai aşteptate evenimente cinematografice semnate de Christopher Nolan, ,,Dunkirk” s-a luptat până a ajuns în fruntea box office-ului românesc din acest weekend, în urma căruia filmul a obţinut venituri în valoare de 655.474 lei, precum şi un număr de 32.051 spectatori.

      Scris şi regizat de Christopher Nolan, action thriller-ul epic ,,Dunkirk” aduce în prim plan povestea operaţiunii Dynamo, care pe marele ecran este expusă din trei unghiuri diferite şi poate fi observată în timp ce se desfăşoară pe pământ, în apă şi în aer, fiind redată spectatorilor printr-o combinaţie inovatoare de tehnologie IMAX cu film de 65 mm.

       

      Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

      Dunkirk”reuneşte o distribuţie impresionantă din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy şi debutantul Fionn Whitehead. Filmul este produs de Christopher Nolan şi Emma Thomas, iar Jake Myers este producător executiv.

      Din echipa de creaţie cu care a lucrat Nolan fac parte: directorul de imagine Hoyte van Hoytema, scenograful Nathan Crowley, editorul Lee Smith, designerul de costume Jeffrey Kurland, iar Andrew Jackson este responsabil de efectele vizuale.

       

       

      ,,Dunkirk” a fost filmat în Franţa, Olanda, Marea Britanie şi Los Angeles.

      După ce a purtat publicul de pe străzile din Gotham, în lume infinită a viselor, până la cele mai îndepărtate colțuri ale spațiului, pentru prima dată, inovatorul regizor, scenarist şi producător propune un eveniment inspirat din viața reală, ale cărui ecouri au răsunat pe tot parcursul vieții acestuia: miracolul de la ,,Dunkirk”, care va putea fi vizionat de vineri, 21 iulie, pe marile ecrane din toată ţara, fiind disponibil şi în format IMAX.

       

      Mai multe informaţii despre producţie pot fi găsite pe pagina de Facebook: Facebook/DunkirkRomania

       

      Trailerul filmului poate fi vizionat accesând linkul următor:

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor