Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Dunkirk, câștigătorul week-end-ului la box-office

      24 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Christopher Nolan (r. Dunkirk) se dovedește a fi câștigătorul week-end-ului la box-office cu un câștig destul de mare, aducând 50,5 milioane dolari pe piața internă, potrivit estimărilor. Și așa cum am spus ieri, este o victorie legată aproape exclusiv de recunoașterea numelui domnului Nolan, care are un pic de istorie în a aduna audiențe în filme pe care altfel ar putea să le ocupe, cum ar fi călătoria faux-cerebrală, cunoscută ca Inception.

       

      Cu excepția celor de la Marquee Clint Eastwood, Steven Spielberg și Terrence Malick, foarte puțini regizori au fost capabili să-i convingă pe spectatori să-și facă plăcerea de a privi horrorul războiului. Nolan sa dovedit a fi unul dintre acele nume care spune destul de mult despre statutul sau actual in filmul popular.

       

      Dunkirk va avea în continuare o modalitate de a-și construi prețul de 150 de milioane de dolari, dar acest lucru nu ar trebui să se dovedească a fi o problemă considerabilă, în special având în vedere popularitatea sa probabilă în Marea Britanie. În comparație, Girls Trip, care a venit pe locul al doilea cu peste 30,3 milioane de dolari, și-a alcătuit deja bugetul de producție și o bucată de buget de marketing în weekend-ul său de deschidere.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor