Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Emoție, eleganță și mult umor la Gala Premiilor Gopo 2013

      26 martie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Luni seara, 25 martie, la Opera Naţională din Bucuresti, cea de-a şaptea ediţie a Galei Premiilor Gopo şi-a împărţit trofeele, în prezenţa a peste 800 de invitaţi şi jurnalişti acreditaţi.

       

      Găzduită pentru prima dată de un stand up comedian, Mihai Bobonete (Bobo), gala a avut mult umor, momente inedite, dar și multă emoție. Telespectatorii au putut urmări ceremonia în direct și în exclusivitate pe TV pe ProCinema.

       

      Pe covorul roșu, invitații au fost întâmpinați de gazdele transmisiunii live, Amalia Enache și Mircea Solcanu. Printre invitați s-au aflat Luminița Gheorghiu, Ilinca Goia, Nae Caranfil, Marian Crișan, Călin Peter Netzer, Florin Piersic Jr., Dorian Boguță, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Medeea Marinescu, Adela Popescu, Iulia Vântur, Crina Semciuc, Dorotheea Petre, Dan Bordeianu, Marius Florea Vizante.

       

      Cu filmul Toata lumea din familia noastră, Radu Jude şi-a adjudecat trei dintre cele mai importante trofee ale serii, pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu.

       

      Undeva la Palilula a primit nu mai puţin de 7 trofee, în timp ce Turn Off the Lights, în regia Ivanei Mladenovic, a câștigat Gopo pentru Cel mai Bun Film.

       

      Unul dintre cele mai amuzante momente de la Gală a fost apariția pe scenă a celor doi mici actori care s-au remarcat anul trecut: Sofia Nicolaescu (Toată lumea din familia noastră) și Aaron Șerban (Superman, Spiderman sau Batman).

       

      Momente memorabile, atât pe covorul roşu, cât şi în cadrul Galei, au fost prilejuite de câştigătorii Premiilor Gopo pentru Întreaga Activitate (Constantin Codrescu) și Întreaga Carieră (Mitică Popescu).

       

      Gala Premiilor Gopo 2013 va putea fi urmărită integral pe Pro Cinema și sâmbătă, 30 martie, de la ora 13:30.

       

       

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor